Neem contact op

Specialist in vloeren in Utrecht

Vloer onderhoud Utrecht

Vloeronderhoud verlengt de levensduur van uw vloer. Heeft u een houten of parket vloer? Deze blijft zonder onderhoud helaas niet eeuwig mooi. Door vloeren op de juiste manier te reinigen, te polishen en te voorzien van (onderhouds)olie gaat deze langer mee. Bepaalde vormen van onderhoud kunt u natuurlijk prima zelf doen, zoals het schoonhouden van uw vloer.

Professioneel onderhoud vloeren

Als de bovenste laag van uw houten of parket vloer vaal en afgesleten is, dan kunnen er diepe krassen, vlekken of kleurverschillen in de vloer ontstaan. Om uw vloer weer mooi glad te maken, zal deze geschuurd moeten worden. Het schuren van een vloer is vakmanschap. Weet u niet goed wat u doet? Dan kunt u de vloer juist beschadigen. Laat voor een mooi resultaat het schuren daarom liever over aan de vloerspecialist.

In de regio Utrecht staan de vakmannen van JW Vloeren voor u klaar als u vragen heeft over vloeronderhoud, als u uw parket of houten vloer door ons wilt laten onderhouden, leggen of renoveren. U kunt ons bereiken voor meer informatie of voor het maken van een afspraak in de regio Utrecht via 030 - 799 27 17 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 799 27 17.

Waarom JW Vloeren?

  • Uw wensen voorop
  • Snel ter plaatse
  • 19 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stofvrij schuren
• Vloeren leggen
• Reparaties
• Aanhelingen

Werkgebied

Utrecht, Maarssen, Hilversum, Huizen, Bussum, Baarn, Lelystad en omstreken.

Hoofdvestiging