Neem contact op

Specialist in vloeren in Utrecht

Vloer renovatie laten uitvoeren

Als een vloer intensief gebruikt wordt en niet goed wordt onderhouden, dan kan deze na verloop van tijd dof en versleten worden. Denkt u erover om een nieuwe vloer te laten plaatsen? Wacht dan nog even! Als het houtwerk zelf nog in goede conditie verkeert is de vloer vernieuwen niet nodig. Na een vloerrenovatie kunnen de meeste parket- en houten vloeren er weer als nieuw uitzien. Onze vakmannen komen graag bij u thuis langs in Utrecht om de situatie te bekijken en u hier deskundig over te adviseren. De meeste renovatieklussen klaren onze vloerspecialisten in twee dagen tijd!

Uw oude vloer herstellen

Door uw oude vloer (stofvrij) te schuren kunnen we de vloer weer glad maken, vervolgens behandelen we de vloer met lak, olie of hardwax. Op deze manier herstellen we het oorspronkelijke karakter van uw vloer. Wilt u juist iets anders? Dan kunt u ervoor kiezen om de vloer door ons te laten inkleuren. Dit geeft uw ruimte direct een heel andere uitstraling!

Wilt u uw vloer opknappen en meer weten over de mogelijkheden voor het renoveren van uw vloer? Of wilt u weten of uw vloer geschikt is voor een renovatiebeurt? Neem dan in Utrecht contact met ons op. Wij zijn uw specialist op het gebied van vloerrenovatie!

Aanhelen van een renovatievloer

Bent u aan het verbouwen en zorgt dat ervoor dat er een nieuw stuk aan uw parket vloer moet worden bijgelegd? Laat die klus maar aan ons over! Wij zijn gespecialiseerd in het aanhelen van vloeren, zodat de oude en de nieuwe vloer mooi op elkaar aansluiten.

 
 

Waarom M.M. Vloeren?

  • Afwerking van alle soorten houten vloeren
  • Flexibel in communicatie en planning
  • Jarenlange ervaring met houten vloeren

Bekijk onze veelgestelde vragen

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stofvrij schuren
• Vloeren leggen
• Reparaties
• Aanhelingen
• Verkoop van parket vloeren

Werkgebied

Utrecht, Maarssen, Hilversum, Huizen, Bussum, Baarn

Hoofdvestiging