Neem contact op

Zoek je een vloer onderhoudsspecialist in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloer onderhoudsspecialist die werkzaam is in Utrecht

Vloer renovatie laten uitvoeren

Als een vloer intensief gebruikt wordt en niet goed wordt onderhouden, dan kan deze na verloop van tijd dof en versleten worden. Denkt u erover om een nieuwe vloer te laten plaatsen? Wacht dan nog even! Als het houtwerk zelf nog in goede conditie verkeert is de vloer vernieuwen niet nodig. Na een vloerrenovatie kunnen de meeste parket- en houten vloeren er weer als nieuw uitzien. Onze vakmannen komen graag bij u thuis langs in Utrecht om de situatie te bekijken en u hier deskundig over te adviseren. De meeste renovatieklussen klaren onze vloerspecialisten in twee dagen tijd!

Uw oude vloer herstellen

Door uw oude vloer (stofvrij) te schuren kunnen we de vloer weer glad maken, vervolgens behandelen we de vloer met lak, olie of hardwax. Op deze manier herstellen we het oorspronkelijke karakter van uw vloer. Wilt u juist iets anders? Dan kunt u ervoor kiezen om de vloer door ons te laten inkleuren. Dit geeft uw ruimte direct een heel andere uitstraling!

Wilt u uw vloer opknappen en meer weten over de mogelijkheden voor het renoveren van uw vloer? Of wilt u weten of uw vloer geschikt is voor een renovatiebeurt? Neem dan in Utrecht contact met ons op. Wij zijn uw specialist op het gebied van vloerrenovatie!

Aanhelen van een renovatievloer

Bent u aan het verbouwen en zorgt dat ervoor dat er een nieuw stuk aan uw parket vloer moet worden bijgelegd? Laat die klus maar aan ons over! Wij zijn gespecialiseerd in het aanhelen van vloeren, zodat de oude en de nieuwe vloer mooi op elkaar aansluiten.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloer onderhoudsspecialist die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606