Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Utrecht

Vloer renovatie laten uitvoeren

Als een vloer intensief gebruikt wordt en niet goed wordt onderhouden, dan kan deze na verloop van tijd dof en versleten worden. Denkt u erover om een nieuwe vloer te laten plaatsen? Wacht dan nog even! Als het houtwerk zelf nog in goede conditie verkeert is de vloer vernieuwen niet nodig. Na een vloerrenovatie kunnen de meeste parket- en houten vloeren er weer als nieuw uitzien. Onze vakmannen komen graag bij u thuis langs in Utrecht om de situatie te bekijken en u hier deskundig over te adviseren. De meeste renovatieklussen klaren onze vloerspecialisten in twee dagen tijd!

Uw oude vloer herstellen

Door uw oude vloer (stofvrij) te schuren kunnen we de vloer weer glad maken, vervolgens behandelen we de vloer met lak, olie of hardwax. Op deze manier herstellen we het oorspronkelijke karakter van uw vloer. Wilt u juist iets anders? Dan kunt u ervoor kiezen om de vloer door ons te laten inkleuren. Dit geeft uw ruimte direct een heel andere uitstraling!

Wilt u uw vloer opknappen en meer weten over de mogelijkheden voor het renoveren van uw vloer? Of wilt u weten of uw vloer geschikt is voor een renovatiebeurt? Neem dan in Utrecht contact met ons op. Wij zijn uw specialist op het gebied van vloerrenovatie!

Aanhelen van een renovatievloer

Bent u aan het verbouwen en zorgt dat ervoor dat er een nieuw stuk aan uw parket vloer moet worden bijgelegd? Laat die klus maar aan ons over! Wij zijn gespecialiseerd in het aanhelen van vloeren, zodat de oude en de nieuwe vloer mooi op elkaar aansluiten.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606