Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Utrecht

Waarom parket laten leggen?

Zoekt u een vloer die een warme en authentieke uitstraling heeft? Dan is parket wellicht een goede keuze! Er zijn veel verschillende soorten maten parket en bovendien is het makkelijk schoon te houden en gaat uw parket vloer lang mee, mits deze op de juiste manier wordt onderhouden. Wilt u een parketvloer leggen in uw (nieuwe) woning en bent u op zoek naar een vakman die dit voor u uit handen kan nemen? Dan bent u in de regio Utrecht bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Wij leggen jarenlang parket vloeren bij zowel particulieren als bedrijven.

Professionele parketlegger in Utrecht

Parket bestaat uit houten delen in allerlei formaten die in verschillende patronen gelegd kunnen worden. Onbewerkt parket kan vervolgens geheel worden afgewerkt naar uw eigen wensen door het te lakken, in de was te zetten of te oliën. Hierdoor krijgt het parket zijn eigen karakter. Er zijn talloze mogelijkheden, als u zelf niet precies weet wat u wil kunt u deskundig advies inwinnen bij onze experts. Zij adviseren u graag bij het kiezen van het materiaal, de vorm en het systeem dat het beste past bij uw woonsituatie en budget. Vanzelfsprekend kunnen wij ook voor u het parket of lamelparket leggen en afwerken.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606