Neem contact op

Specialist in vloeren in Utrecht

Houten vloer leggen?

Parket biedt talloze opties, maar wellicht wilt u liever een eikenhouten vloer leggen. Als het gaat om houten vloeren zijn er talloze mogelijkheden. Welke houtsoort wilt u gebruiken? Iedere houtsoort heeft zijn eigen uitstraling, eigenschappen en onderhoudseisen. Daarnaast kan de afwerking helemaal aangepast worden aan uw eigen wensen. Afhankelijk van welk type hardwax olie of lak er wordt gebruikt kan het eindresultaat compleet verschillend zijn.

Een massieve houten vloer is de meest duurzame keuze die u kunt maken wat betreft vloerbedekking. Met het juiste onderhoud kan een dergelijke vloer jaren lang meegaan. Een typische houten vloer bestaat uit planken die tussen de 18 en de 22 mm dik zijn. Omdat een houten vloer kan gaan werken (uitzetten of inkrimpen), wordt de vloer meestal vast gelijmd of gespijkerd.

Een houten vloer leggen in Utrecht

Een houten vloer vervangen of leggen is veel gecompliceerder dan dat het op het eerste oog lijkt. Als dit niet op de goede manier gebeurt, dan kunt u hier nog jaren last van hebben, totdat het wordt aangepast. U doet er dan ook goed aan om een vakman in te schakelen om uw plankenvloer te leggen. Of u nu kiest voor een grenen- of eiken vloer leggen, onze specialisten plaatsen de vloer op vakkundig wijze.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 030 - 200 39 57.

 
 

Waarom M.M. Vloeren?

  • Afwerking van alle soorten houten vloeren
  • Flexibel in communicatie en planning
  • Jarenlange ervaring met houten vloeren

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stofvrij schuren
• Vloeren leggen
• Reparaties
• Aanhelingen
• Verkoop van parket vloeren

Werkgebied

Utrecht, Maarssen, Hilversum, Huizen, Bussum, Baarn

Hoofdvestiging