Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Utrecht

Houten vloer leggen?

Parket biedt talloze opties, maar wellicht wilt u liever een eikenhouten vloer leggen. Als het gaat om houten vloeren zijn er talloze mogelijkheden. Welke houtsoort wilt u gebruiken? Iedere houtsoort heeft zijn eigen uitstraling, eigenschappen en onderhoudseisen. Daarnaast kan de afwerking helemaal aangepast worden aan uw eigen wensen. Afhankelijk van welk type hardwax olie of lak er wordt gebruikt kan het eindresultaat compleet verschillend zijn.

Een massieve houten vloer is de meest duurzame keuze die u kunt maken wat betreft vloerbedekking. Met het juiste onderhoud kan een dergelijke vloer jaren lang meegaan. Een typische houten vloer bestaat uit planken die tussen de 18 en de 22 mm dik zijn. Omdat een houten vloer kan gaan werken (uitzetten of inkrimpen), wordt de vloer meestal vast gelijmd of gespijkerd.

Een houten vloer leggen in Utrecht

Een houten vloer vervangen of leggen is veel gecompliceerder dan dat het op het eerste oog lijkt. Als dit niet op de goede manier gebeurt, dan kunt u hier nog jaren last van hebben, totdat het wordt aangepast. U doet er dan ook goed aan om een vakman in te schakelen om uw plankenvloer te leggen. Of u nu kiest voor een grenen- of eiken vloer leggen, onze specialisten plaatsen de vloer op vakkundig wijze.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606