Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Utrecht

Vloer leggen in Utrecht?

Wij hebben als vloerspecialist al jarenlange ervaring in het leggen van zowel houten als parket vloeren. Wij kunnen de vloer voor u leveren, maar u kunt ook een nieuwe vloer laten leggen die u zelf heeft aangeschaft. Wilt u graag advies over het type vloer dat het meest geschikt is voor uw wensen? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen en budget te bespreken. Aan de hand daarvan vinden we altijd een passende vloer!

Als u eenmaal de gewenste vloer heeft gekozen, moet deze gelegd worden. Hoe we de vloer leggen is afhankelijk van het type vloer en de ruimte. Zo kan de legrichting bepalend zijn voor het optisch kleiner of groter maken van de ruimte. Ook moet er bepaald worden of de vloer vast of zwevend gelegd wordt. Dit is vooral afhankelijk van het gebruikte materiaal. Ook kunnen we een vloer aanleggen als u vloerverwarming heeft.

Voorbereiding

Voordat we uw vloer vervangen is het belangrijk dat de plankdelen op kamertemperatuur zijn. Door de onderdelen enkele dagen van tevoren in de juiste ruimte te leggen zorgt ervoor dat ze aangepast zijn aan de temperatuur en de luchtvochtigheid van de ruimte. We beginnen daarna meestal met het leggen van een ondervloer. Dit zorgt voor geluidsdemping, houdt vocht tegen en isoleert, maar ook creëren we hiermee een rechte ondergrond. Vervolgens kunnen we de vloer gaan leggen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606