Neem contact op

Specialist in vloeren in Utrecht

Vloer leggen in Utrecht?

Wij hebben als vloerspecialist al jarenlange ervaring in het leggen van zowel houten als parket vloeren. Wij kunnen de vloer voor u leveren, maar u kunt ook een nieuwe vloer laten leggen die u zelf heeft aangeschaft. Wilt u graag advies over het type vloer dat het meest geschikt is voor uw wensen? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen en budget te bespreken. Aan de hand daarvan vinden we altijd een passende vloer!

Als u eenmaal de gewenste vloer heeft gekozen, moet deze gelegd worden. Hoe we de vloer leggen is afhankelijk van het type vloer en de ruimte. Zo kan de legrichting bepalend zijn voor het optisch kleiner of groter maken van de ruimte. Ook moet er bepaald worden of de vloer vast of zwevend gelegd wordt. Dit is vooral afhankelijk van het gebruikte materiaal. Ook kunnen we een vloer aanleggen als u vloerverwarming heeft.

Voorbereiding

Voordat we uw vloer vervangen is het belangrijk dat de plankdelen op kamertemperatuur zijn. Door de onderdelen enkele dagen van tevoren in de juiste ruimte te leggen zorgt ervoor dat ze aangepast zijn aan de temperatuur en de luchtvochtigheid van de ruimte. We beginnen daarna meestal met het leggen van een ondervloer. Dit zorgt voor geluidsdemping, houdt vocht tegen en isoleert, maar ook creëren we hiermee een rechte ondergrond. Vervolgens kunnen we de vloer gaan leggen.

 
 

Waarom M.M. Vloeren?

  • Afwerking van alle soorten houten vloeren
  • Flexibel in communicatie en planning
  • Jarenlange ervaring met houten vloeren

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stofvrij schuren
• Vloeren leggen
• Reparaties
• Aanhelingen
• Verkoop van parket vloeren

Werkgebied

Utrecht, Maarssen, Hilversum, Huizen, Bussum, Baarn

Hoofdvestiging