Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Utrecht

Wat is een zwevende vloer?

Een zwevende vloer is een vloer die niet direct geplaatst is op de ondergrond, maar daar net iets boven ‘zweeft’. Door deze manier van leggen, maakt de vloer praktisch geen contact met het huis

Dat de vloer los ligt kan meerdere voordelen met zich meebrengen. Zo kan de vloer weer simpel worden losgemaakt, het werkt geluidsisolerend, het houdt de kou tegen en vloerverwarming kan er gemakkelijk onder gelegd worden.

Er zijn verschillende soorten zwevende vloeren. Een voorbeeld daarvan is laminaat. Er bestaat geen direct contact met de vloer en de wanden én vloerdelen zijn onderling aan elkaar bevestigd. Een gietvloer kan ook als zwevende vloer gegoten worden, mits er voor een laag wordt gezorgd tussen de vloer en wanden.

Een vloer is op twee manieren zwevend te maken: door natte en droge materialen. Wordt er bijvoorbeeld een laagje beton als dekvloer gebruikt, dan spreek je over een natte zwevende vloer. Gebruik je een ondervloer of andere ‘droge’ materialen, dan spreek je over een droge zwevende vloer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Utrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606